NextDoor Project skaber koreografisk scenekunst der udforsker mødet mellem iscenesættelse og virkelighed.
I mødet mellem dokumentar og kunstnerisk formidling og fortolkning skabes et rum, hvor vi kan indleve os i virkeligheden fra perspektiver anderledes end vores egne.
NextDoor Project skaber scenekunst ud fra en vision om udveksling som drivkraft og en kontinuerlig undersøgelse af den sceniske begivenheds potentiale til at facilitere møder med og mellem sine omgivelser -lokalt såvel som globalt.
 


Koreograf Ingrid Tranum Velásquez (kunstnerisk leder i NextDoor Project) arbejder med en kunstnerisk praksis baseret på feltarbejde og udarbejdelse af nomadiske værkformater. Hun skaber ud fra en undersøgende tilgang til koreografi og den sceniske begivenheds indhold, materiale og form.


NextDoor Project skaber scenekunst for både børn, unge og voksne. Bla. 'Vi ses, Rafiq-e-man!' - en dokumentarisk forestilling om børn på flugt for 9-14 årige, 'Happy End'  et 3-årigt nordisk projekt om aldrende kroppe i Norden, 'Tekeraoi am mananga!' en koreograferet massevandring om klimaforandringernes menneskelige skæbner skabt i samarbejde med to unge kunstnere fra Kiribati. I 2012 blev forestillingen 'Paolo & Money' om gadebørn nomineret til en Reumert som årets børne-/ungdomsforestilling.
Under fanen 'produktioner' kan du læse om NextDoors forskellige produktioner og projekter.
 
NextDoor project er til daglig etableret i The Changing Room på Frederiksberg, - et kreativt arbejdsfællesskab, - hvor vi har prøvefaciliteter og kontor og ligeledes er med til at facilitere og skabe rum for eksperimenterende kunst inden for en bred vifte af genrer.

Bestyrelse:
Allan Klie (formand), Mie Brandt (næstformand), Kristina Sørensen Ougaard, Torkild Lindebjerg, Lene Diemer, Pernille Frahm

Kunstnerisk ledelse: Ingrid Tranum Velásquez

Administrator: Peter Manscher

Bogholder: John Gottenborg Bruun

PR: Karen Toftegaard ApS