Forestillingen Herfra min verden går spiller fra d. 5 september til 8. september på
Riddersalen, Allégade 7-9, 2000 Frederiksberg
og
14. og 16. sept på Horsens Teaterfestival.

Læs mere om Herfra min verden går og book dine billetter her!

---------------------------------------

NextDoor Project skaber koreografisk scenekunst med udgangspunkt i værkformater der bevæger sig i mellemrummet mellem iscenesættelse og virkelighed.
Vi
skaber rum for publikum til at indleve sig i livet fra nye vinkler og møder samtiden gennem det autentiske og intime.

Vi er optaget af hvordan den koreografiske praksis kan skabe afsæt for en kropslig indlevelse i det dokumentariske og arbejder ud fra en kunstnerisk praksis baseret på langsigtede nomadiske værkstrategier - og formater, hvor publikumsrelationer kan indgå i alle faser af værkprocessen. At arbejde med nomadiske strategier, sikrer et udstrakt perspektiv, der prioriterer dybdegående kunstnerisk undersøgelse og udvikling af metodisk praksis og viden i værkprocessen, hvilket både højner produktionens kunstneriske kvalitet og kunstens aftryk i samfundet.


Vi har således siden 2015 fordybet os i undersøgelse af alderdommen og den gamle krop med det 3-årige nordiske projekt Happy End (www.happyendproject.dk) og begreberne tilhørsforhold og flugt med værkerne Vi ses, Rafiq-e-man!, Tekeraoi am mananga! og Herfra min verden går (se mere på nextdoorproject.dk).

NextDoor Project har jævnligt modtaget støtte fra Statens Kunstfond til vores produktioner og projekter og blev i 2012 nomineret til en Reumert i kategorien årets børne-/ungdomsforestilling med forestillingen 'Paolo & Money' om gadebørn.
NextDoor Project er til daglig etableret på Frederiksberg, - hvor vi har prøvefaciliteter og kontor.

Kunstnerisk ledelse:
Ingrid Tranum Velásquez

Bestyrelse:
Allan Klie (formand), Mie Brandt (næstformand), Niels Righolt, Torkild Lindebjerg, Lene Diemer, Pernille Frahm

Kunstnerisk ledelse: Ingrid Tranum Velásquez
Bogholder: John Gottenborg Bruun
PR og kommunikation: Karen Toftegaard Aps

 

.