NextDoor Project skaber scenekunst i krydsfeltet mellem iscenesættelse og virkelighed.
I mødet mellem dokumentar og fiktion skabes et rum hvor vi kan indleve os i virkeligheden fra perspektiver anderledes end vores egne.
NextDoor Project faciliterer gennem sceniske begivenheder møder med og mellem sine omgivelser -lokalt såvel som globalt.
 


Koreograf Ingrid Tranum Velásquez som leder den kunstneriske profil i NextDoor Project har sit udgangspunkt i dansen og skaber forestillingerne ud fra en undersøgende tilgang til den sceniske begivenheds indhold, materiale og form.

NextDoor Project skaber scenekunst for både børn, unge og voksne og skiftede i 2014 navn fra Saga Collective til NextDoor Project.
En del af repertoiret fra før 2014 er ført videre under NextDoor Project, bla. den Reumert nominerede forestilling 'Paolo&Money' for 9-12 årige om livet som gadebarn.
 
NextDoor project er til daglig etableret i The Changing Room på Frederiksberg, - et kreativt arbejdsfællesskab, - hvor vi har prøvefaciliteter og kontor og ligeledes er med til at facilitere og skabe rum for eksperimenterende kunst inden for en bred vifte af genrer.

Bestyrelse:
Torkild Lindebjerg (formand), Kristina Sørensen Ougaard (Næstformand), Allan Klie, Mie Brandt, Sandra Yi Sencindiver.

Kunstnerisk ledelse: Ingrid Tranum Velásquez