Forestillingen Herfra min verden går spiller fra d. 5 september til 8. september på
Riddersalen, Allégade 7-9, 2000 Frederiksberg
og
14. og 16. sept på Horsens Teaterfestival.

Læs mere om Herfra min verden går og book dine billetter her!

---------------------------------------

 

NextDoor Project skaber koreografisk scenekunst med udgangspunkt i værkformater der bevæger sig i mellemrummet mellem iscenesættelse og kunstnerisk research.
Vi er optaget af mødet mellem iscenesættelse og virkelighed, og hvordan den koreografiske praksis kan skabe afsæt for en kropslig indlevelse i det dokumentariske.

 

Vi arbejder med en kunstnerisk praksis baseret på feltarbejde og udarbejdelse af langsigtede nomadiske værkstrategier - og formater, hvor publikumsrelationer kan indgå i alle faser af værkprocessen. Mødet med publikum er for os helt centralt i selve kunstens essens, - at møde, spejle og skabe refleksion og genklang på tværs og på trods af sociale og kulturelle opdelinger. At give os rum til at indleve os i livet fra nye vinkler. Vi møder politik gennem intimitet og  samtiden gennem det personlige og autentiske.
At arbejde med nomadiske formater og koncepter, fremfor statiske værker, sikrer et udstrakt perspektiv, der prioriterer dybdegående kunstnerisk undersøgelse og udvikling af metodisk praksis og viden i værkprocessen,  hvilket vi mener både højner den kunstneriske kvalitet og - udvikling og kunstens aftryk i samfundet.Vi har således siden 2015 fordybet os i udforskning af alderdommen og den gamle krop med det tre-årige nordiske projekt Happy End- en kunstnerisk undersøgelse af alderdom i Norden (www.happyendproject.dk) og begreberne tilhørsforhold og flugt med værkerne Vi ses, Rafiq-e-man!, Tekeraoi am mananga! og Herfra min verden går (se mere på nextdoorproject.dk).

NextDoor Project har modtaget projektstøtte fra Statens Kunstfond til langt de fleste af vores produktioner og projekter og blev i 2012 nomineret til en Reumert som årets børne-/ungdomsforestilling med forestillingen 'Paolo & Money' om gadebørn.
NextDoor Project er til daglig etableret på Frederiksberg, - hvor vi har prøvefaciliteter og kontor.

Kunstnerisk ledelse:
Ingrid Tranum Velásquez

Bestyrelse:
Allan Klie (formand), Mie Brandt (næstformand), Niels Righolt, Torkild Lindebjerg, Lene Diemer, Pernille Frahm

Kunstnerisk ledelse: Ingrid Tranum Velásquez
Bogholder: John Gottenborg Bruun
PR og kommunikation: Karen Toftegaard Aps

 

.