NextDoor Project skaber scenekunst i krydsfeltet mellem iscenesættelse og virkelighed.
I mødet mellem dokumentar og kunstnerisk formidling og fortolkning skabes et rum, hvor vi kan indleve os i virkeligheden fra perspektiver anderledes end vores egne.
NextDoor Project skaber ud fra en vision om udveksling som drivkraft og en kontinuerlig undersøgelse af den sceniske begivenheds potentiale til at facilitere møder med og mellem sine omgivelser -lokalt såvel som globalt.
 


Koreograf Ingrid Tranum Velásquez som leder den kunstneriske profil i NextDoor Project har sit udgangspunkt i dansen og skaber forestillingerne ud fra en undersøgende tilgang til den sceniske begivenheds indhold, materiale og form.

NextDoor Project skaber scenekunst for både børn, unge og voksne og skiftede i 2014 navn fra Saga Collective til NextDoor Project.
En del af repertoiret fra før 2014 er ført videre under NextDoor Project, bla. den Reumert nominerede forestilling 'Paolo&Money' for 9-12 årige om livet som gadebarn.
 
NextDoor project er til daglig etableret i The Changing Room på Frederiksberg, - et kreativt arbejdsfællesskab, - hvor vi har prøvefaciliteter og kontor og ligeledes er med til at facilitere og skabe rum for eksperimenterende kunst inden for en bred vifte af genrer.

Bestyrelse:
Torkild Lindebjerg (formand), Kristina Sørensen Ougaard (Næstformand), Allan Klie, Mie Brandt, Sandra Yi Sencindiver.

Kunstnerisk ledelse: Ingrid Tranum Velásquez