Nyheder

Happy Ends kunstneriske undersøgelse rejser i 2017 til Helsinki, Tromsø og Qeqertarsuaq.

Käpyrinne, Helsinki: 30.januar- 12.februar
Heracleum, Tromsø: 17.-30.april
Alderdomshjemmet, Qeqertarsuaq: 12.-25.juni

I Tromsø spiller Happy End som en del af festivalen VårSceneFest
Per Morten Abrahamsens udstilling over projektet rejser allerede rundt i Norden og kan opleves i januar i Helsinki, februar/marts i Reykjavik, marts/april i Tromsø, maj i Torshavn og juni i Qeqertarsuaq.
Følg projektet på www.happyendproject.dk

NextDoor besøger i sæson 2015/2016 tre nordiske plejehjem i hhv København, Torshavn og Reykjavik og iscenesætter projektet Happy End om aldrende kroppe i Norden. Projektet er støttet bla. af Statens Kunstfonds Scenekunstudvalg og Nordisk Kulturfond. Læs mere her

NextDoor åbner velgørenhedsudstillingen 'NO DIRECTION HOME' om den druknenede ø-nation Kiribati på The Changing Room. Ideen om at skabe udstillingen er opstået som en konsekvens af det materiale kunstnerisk leder Ingrid Tranum Velásquez er stødt på ifb med research til projektet Point of no return. Alle indtægter fra udstillingen går til Island Rescue Project. 
Læs mere om udstillingen her 
Læs mere om Point of no Return her

NextDoor Project rejser i august 2015 med støtte fra CKU til Kiribati, en lille ø i stillehavet, der forventes at blive det første land der forsvinder under havets overflade på grund af klimaforandringerne. NextDoor skal på Kiribati lave feltarbejde og finde kunstneriske samarbejdspartnere til kommende produktion og identitet og tilhørsforhold.

NextDoor Project besøger i januar børn og unge i Sandholm lejren som led i research til den kommende produktion Vi ses, Rafiq-e-man! 
Vi ses Rafiq-e-man! får premiere på Københavns Musikteater i september 2015.