Visuel kunstner i Human Upgrade projektet.

Annika er uddannet fra Danmarks Designskole med speciale i scenografi og fordybende studier i animation, dukker og skygger.
Hun har desuden baggrund indenfor maskearbejde med en uddannelse fra London School of Complexions og er efteruddannet auteur på Scenekunstens Udviklingscenter.

Annika har lavet scenografi til en lang række forestillinger for bla. Batida, Limfjordsteatret, Teater Patrasket, Teater Vestvolden, Anemoneteatret m.fl hvor elementer som skyggeteater, dukker, video og O/H er indgået.

Hun lavede i 2002 animationskortfilmen 'Private adjustmensts' om alter egoet Max Dinkelspiels forhold til kroppen og i 2009 og 2011 '100-kulsuk-100' udstilling med børn fra Grønlands østkyst til Kulsuks 100 års jubilæum.

I 2010 skabte hun scenografien til den Reumert nominerede forestilling 'Pinkie'.

Annika har siden 2008 undersøgt interaktive sociale forum med bla. Anne Sophie Malmberg og Johanna Chemnitz i Ponderosa, Tyskland.

I 2013 skabte og faciliterede Annika et dialogisk laboratorie på gågaden i Nykøbing Mors, Disco Existentiel -en camera obscura installation på Helsingør passage festival, samt 'Human Upgrade' projektet med Ingrid Tranum Velásquez.