Kunstnerisk leder, koreograf, iscenesætter og danser i NextDoor Project. 

Ingrid er uddannet danser fra London Contemporary Dance School at The Place, England og efteruddannet auteur på Scenekunstens Udviklingscenter i Danmark.
Ingrid har igennem 10 år fokuseret sit koreografiske virke omkring dokumentariske og relationelle værkerformater for både børn, unge og voksne. Ingrid har en undersøgende tilgang til den sceniske begivenheds form, indhold og proces. Hun udforsker koreografiske metoder til at formidle dokumentariske fortællinger og publikums medskabelse og relation i værket og er optaget af den sceniske begivenheds potentiale til at rumme og facilitere møder på tværs af grupperinger i samfundet, -lokalt såvel som globalt. 
Ingrid arbejder ofte med flerårige nomadiske og rhizomatiske værkstrategier der prioriterer den kunstneriske undersøgelse.
Hendes værker har turneret nationalt og internationalt siden 2003. 
Ingrid har som danser desuden arbejde med bla. Wunderverk, Corona La Balance/ZeBu, Solas dance company og Eske Holm.Ingrid har modtaget flere legater for sit koreografiske arbejde, bla. arbejdslegat fra Statens Kunstfond (2014, 2016 og 2020), Skuespillerforbundets koreograflegat (2010) and Balletmester Gaubiers Legat (2020). Hendes forestilling Paolo & Money blev nomineret til en Reumert som årets børne- og ungdomsforestilling.