Kompetenceløft er et program initieret af Dansehallerne, Teatercentrum og Københavns Kommune i 2017, som giver daginstitutioner mulighed for at samarbejde med en kunstner. Kunstneren faciliterer et kompetenceløft forløb for to af institutionens pædagoger, hvor de får mulighed for at lære forskellige kunstneriske redskaber og metoder, som kan anvendes i hverdagen sammen med børnene. Ingrid Tranum Velásquez er en af de faste kunstnere tilknyttet ordningen og har faciliteret forløb for daginstitutioner i Københavns Kommune siden 2017.
Ordningen administreres nu i samarbejde mellem Sokkelundlille og Københavns Kommune.

HJEM i samarbejde mellem NextDoor Project og MYKA er et projekt under Statens Kunstfonds huskunstnerordning. Projektet er en kunstnerisk undersøgelse  af begreberne hjem, hjemsted og rødder i samarbejde med børn mellem 4-6 år. HJEM besøgte i 2019 børnehaver i bla. Helsingør kommune, Frederiksberg kommune og på asylcentret Sjælsmark. Læs mere her

Vi har været en del af ordningen Dans for Børn  fra 2008-2017 og har mange års erfaringer med koreografiske workshops på daginstitutioner og skoler rundt om i hele landet.
Vi har faciliteret kunstneriske processer for både børnehavebørn, indskoling, mellemtrin og udskoling, samt har mange års erfaring med at facilitere koreografiske workshops for børn på tværs af sprogfællesskaber.

Book workshop eller foredrag
NextDoor Project har mere end 10 års erfaring i relationelle værkformater og samskabende praksis med børn og unge. Vi har gennem tiden bla samarbejdet med: Københavns Kommune, Dansehallerne, Teatercentrum, Sokkelundlille, Rudersdal Kommune, Herlev Bibliotek, samt en lang række asylcentre, kulturcentre og teatre rundt om i landet.

Kontakt os for nærmere info:
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
+45-23438503